maandag 31 januari 2011

Oma en ik

Gisteravond nog een layout afgemaakt en nu even een foto gemaakt. Deze was voor een uitdaging op Creabest. Met een groepje scrappers op dat forum kiezen we om de beurt een sketch. Vervolgens hebben we (meestal) 2 weken de tijd om een layout te maken en degene die de sketch had uitgekozen, kiest dan uit alle inzendingen haar favoriete layout. Daarna mag de "winnaar" weer een sketch uitkiezen. De sketch was deze keer van Pagemaps. Ik heb er een foto van mijn jongste met zijn oma voor gebruikt. Een dierbare foto, want anderhalve maand nadat ik deze foto had genomen, is mijn schoonmoeder plotseling overleden.Dit was het weer voor deze keer. Leuk dat je weer even kwam kijken op mijn blog!

Groetjes,Brenda

zondag 30 januari 2011

Lay out voor Scrap it with a song (# 41)

Deze layout had ik al een tijdje klaar,maar gisteren vergeten hier te plaatsen. Het was wederom een uitdaging voor Scrap it with a song . Deze keer was het liedje "Brown Eyed Girl" van Van Morrison aan de beurt. Ik heb er de tekst "Playin' a new game" uit gehaald. Op de foto zien jullie mijn dochter Isabelle(2e in de rij) met haar nichtje en diens vriendinnetjes in een lange slinger van de glijbaan gaan. Dikke pret hadden ze,maar dat is wel te zien op de foto;)


Dit was het weer voor nu. Leuk dat je weer even kwam kijken hier!
Groetjes,Brenda

zaterdag 29 januari 2011

Wat van mijn creaties...

Deze layout heb ik gemaakt naar aanleiding van een uitdaging op een erg leuke challengeblog, namelijk Scrap it with a song (http://scrapitwithasong.blogspot.com/ ) De uitdaging is dan om een layout te maken met het liedje van die week en een deel van de songtekst gebruiken in de titel. Voor onderstaande LO moest het liedje "Born to fly" van Sara Evans worden gebruikt. Op de foto staat mijn zoontje Tristan die een enorme sprong maakt vanaf een duintje in De Kale Duinen;het lijkt haast of hij echt vliegt!
De volgende LO heb ik gemaakt voor een uitdaging op het SA forum.Je moest de sketch gebruiken en ook een deel van de songtekst verwerken in je LO(in de titel) Toevallig is dit ook met een foto van een springend kind van mij;)maar dan de jongste;Maurits.Het liedje was van Queen ( "Don't stop me now") en ik heb daar de tekst "Leaping through the sky" voor gebruikt.Tenslotte nog een LO met mijn dochter Isabelle in de hoofdrol. Ook deze heb ik gemaakt voor de uitdaging op Scrap it with a Song, met het geweldig mooie liedje "Just the way you are" van Bruno Mars.Verder had ik gisteren nog een kaartje gemaakt met een sketch van Create4fun voor een ronde kaart. En ook nog een beterschapskaartje gemaakt.Nou,dit was het even voor vandaag. Leuk dat je langs kwam op mijn blog en tot de volgende keer!

Groetjes,Brenda 

Mijn allereerste blogberichtje!

Ik ben nog steeds druk bezig met het uitvogelen van hoe alles in z'n werk gaat met een blog. Ik zal zo eens proberen om er wat van mijn LO's en kaarten op te zetten. Het kan nog even duren dus ;)

Groetjes en tot de volgende keer!

Brenda