maandag 28 februari 2011

Zeeschatten

Op het SA-forum doe ik mee aan een uitdaging waarbij je 4 keer een LO moet maken aan de hand van een sketch of een dare of een combi.Voor iedere LO krijg je 2 weken de tijd om m te maken. Dit was de laatste van de reeks.Ik heb voor de sketch gekozen. Op de foto staat Maurits die toen nog maar 2 jaar oud was.
Ik heb deze keer als basis craftpapier gebruikt en verder papier van October Afternoon. De letters van de titel komen uit het buitenland,knopen uit de knopendoos van mijn moeder,het hartjespapier is van KImemories,de stempel van een collega-scrapper overgenomen en verder nog schelpen van het strand. Het touw wat ik hier en daar heb gebruikt vond ik wel passen bij het zee/strand thema.

Nou,dat was het voor nu. Leuk dat je even kwam kijken hier!

Groetjes,Brenda

donderdag 24 februari 2011

I make a phonecall

Gisteravond een LO voor de challenge op Scrap it with a song afgemaakt. Deze keer kon je kiezen uit 2 liedjes en ik heb die van de Rascall Flatts gekozen. Kende het hele liedje niet maar ik heb de regel "I make a phonecall" eruit gehaald en gebruikt als titel. Het papier op deze LO is van Pink Paislee. Ik heb de bloemen  in het papier uit een 2e vel geknipt om zo een beetje diepte aan het geheel te geven.Verder nog een stukje kant en een bloemetjesrandpons gebruikt. De oude telefoon is van een journalingkaartje van October Afternoon en de dreumes op de foto...dat ben ik zelf ;)
De originele foto heb ik gescand en groter afgedrukt,want in die jaren waren de foto's maar klein!


Bedankt dat je even kwam kijken op mijn blog!!

Groetjes,Brenda

woensdag 23 februari 2011

Wishing you a wonderful day

Gisteravond heb ik nog een kaartje afgemaakt voor Card Patterns met onderstaande sketch (# 103)
En dit is mijn kaartje geworden:


Ik heb wit cardstock gebruikt, blauwe bloemen en 1 klein roosje,knoopjes,wit katoen/garen,geruit kantje,rub-ons van October Afternoon, parelhartjes,een lieveheersbeestje (van hout) en wat mini-alfabetstickers.

Dit was het weer voor vandaag! Leuk dat je even kwam kijken op mijn blog!

Groetjes,Brenda

dinsdag 22 februari 2011

Yes!! Ik zit bij de "Super 6" !!

Met mijn "veel liefs"-kaartje van laatst, zit ik bij de Super 6 van Card Patterns!! Yeah!! Ik zit hier helemaal te glimmen,want ik ben best een beetje trots ;)Groetjes,

een blije Brenda

zondag 20 februari 2011

Mooie taart

Gisteren hebben we de verjaardag van Tristan gevierd. Ter gelegenheid daarvan had mijn jongste zus een geweldige taart gemaakt voor hem: een echte "John Deere"-taart. Hoe gaaf is dat als je groot fan bent van die prachtige groengele trekkers??! Ik zal even wat foto's van de taart plaatsen.Ja het was een heerlijk taartje;) Dat vond Tristan ook! (zie foto hieronder)


Hij kon niet wachten tot de taart werd aangesneden en nam alvast een voorproefje!Maar als je jarig bent,dan mag dat natuurlijk;)

Leuk dat je weer even kwam kijken op mijn blog!
Groetjes,Brenda

vrijdag 18 februari 2011

(bijna)Jarige Job!

Morgen is onze Tristan jarig en vandaag mocht hij trakteren op school. Het idee was om een piratenschip te maken ,maar dat is ietsje anders geworden. Wel een boot,maar de mast &zeil kon er niet meer bij. Had iets te weinig ruimte. De satéprikkers had ik versierd met een vlaggetje waarop ook een fotootje stond van een als piraat geschminkte Tristan (heel veel knip&plakwerk al met al) Ik zal even een paar foto's plaatsen.


En nu ga ik snel aan de slag in huis. Vanmiddag nog even boodschappen halen voor de party van morgen!
Leuk dat je weer even kwam kijken op mijn blog :)

Groetjes, Brenda

donderdag 17 februari 2011

Veel liefs

Een kaartje gemaakt met  sketch #102 van Cardpatterns. Het papier is van My Mind's Eye en verder cardstock. Heb nog een stukje kant gebruikt en een randpons van Martha Stewart. Tenslotte nog wat bloemetjes en mini-alphabet stickers.Dit was het weer;) Leuk dat je even kwam kijken op mijn blog!

Groetjes, Brenda

zondag 13 februari 2011

Verjaardagskaartje

Vanmiddag nog even aan het freubelen geweest. Ik moest nog een kaart maken voor de man van  mijn nicht,maar, ik vind mannenkaarten altijd veel moeilijker om te maken. Een uitdaging dus! Ik heb een plaatje van een oude "Snoek" van het web gehaald en die gebruikt op de kaart. Hij is ook voor een echte Citroënliefhebber dus deze kaart zal wel in de smaak vallen ;)


Dit was het weer voor nu. Leuk dat je hier kwam kijken!

Groetjes,Brenda

Blogcandy bij Scrapfever!

Bij Scrapfever verloten ze bij het bereiken van 100 volgers een superleuke candy! Klik hier wat je moet doen om mee te doen met de verloting.Groetjes,Brenda

zaterdag 12 februari 2011

('cause we belong) together

Voor de uitdaging op de challengeblog van Scrap it with a song was er deze keer het lied van Kelly Clarkson "My life would suck without you". Ik heb de regel  " 'cause we belong together" eruit gehaald. Ik heb er foto's van Tristan en zijn vriendinnetje voor gebruikt. Ze zitten al een tijdje niet meer bij elkaar in de klas maar ze zijn nog steeds maatjes. Ze zoeken elkaar altijd weer op, ze hebben een bijzondere band samen.
Het papier is van October Afternoon. De bloem had ik eens gezien in een tijdschrift van  Creating Keepsakes. Ik heb m iets anders gemaakt,maar mijn inspiratie kwam uit de CK;)Dit was het weer voor vandaag! Gezellig dat je weer even kwam kijken op mijn blog.

Groetjes,Brenda

donderdag 10 februari 2011

100 % Adorable

Op het ScrappersAnonimous-forum doe ik mee aan een uitdaging. Je hebt dan de keuze uit een sketch of een dare(blauw/bruin),maar je mag ook beide verwerken in je LO. Ik heb ook deze keer weer een combi gemaakt,ook al viel de sketch me niet mee.Een echte uitdaging dus! Ik heb foto's gebruikt van Maurits toen hij bijna 1 jaar oud was. Het papier wat ik voor deze LO gebruikt heb is echt van alles doorelkaar.


Leuk dat je even kwam kijken hier!

Groetjes,Brenda

dinsdag 8 februari 2011

mini-album

Nou, ik heb een héérlijk scrapweekend gehad!! Het was echt enorm gezellig en we hebben gescrapt tot diep in de nacht. Alles was prima geregeld,overal was aan gedacht.. En als het een beetje meezit ga ik in oktober wéér mee!

Ik heb niet alleen maar zitten kletsen daar in Lemele hoor. Ik ben eigenlijk heel produktief geweest:) Ik moest alleen de voorkant nog afmaken/versieren,de rest was al klaar. Hierbij dan een paar foto's van mijn mini-album...


Nou, dit waren wel weer genoeg foto's;) Leuk dat je even kwam kijken hier!

Groetjes,Brenda

vrijdag 4 februari 2011

Weekendje weg!


Eind van de middag vertrek ik voor een scrapweekend richting Lemele! Een heel weekend scrappen en beppen met meer dan 30 collega-scrappers: Gaaf en supergezellig! Zondagavond ben ik weer terug. Ik kan dan hopelijk laten zien wat ik heb gemaakt dat weekend. (en dus niet alleen maar heb zitten kletsen;) )

Groetjes, Brenda

donderdag 3 februari 2011

Zomaar een kaartje

Ik had in geen tijden een kaart gemaakt en nu ineens een paar achterelkaar! Vind het toch ook erg leuk om te doen. Weer even wat anders dan alleen maar LO's. Dit kaartje heb ik gemaakt met een sketch van Card Patterns (sketch # 100). Heb er nog geen tekst op gezet,maar dat doe ik pas wanneer ik m nodig heb. Het papier is van Tilda en verder cardstock. Verder nog wat kant,lint en bloemen met een brad erdoor. Ik heb ook nog een bloemtjespons (EK) gebruikt en dit aan de voorkant en binnenkant geplakt.

Dit was het weer voor nu. Leuk dat je even langs kwam hier!

Groetjes,Brenda

dinsdag 1 februari 2011

Happy Valentines Day

Vanmorgen een kaartje gemaakt met een sketch van create4fun. Ik heb papier gebruikt van October Afternoon,een paar roosjes en wat kant.Verder een paar randjes geponst en een plaatje van het web gehaald;)Leuk dat je weer even kwam kijken en tot de volgende keer!

Groetjes,Brenda