donderdag 5 september 2019

Sweet

Hallo,

ik heb weer een van mijn vele "unfinished objects" afgemaakt vandaag. Wederom een layout, die werkelijk al 2 jaar(!!) in onderdelen op mijn scraptafel lag. Met opruimen telkens verplaatst, maar nu dan eindelijk eens afgemaakt. Ik heb een oude foto van mezelf gebruikt. Vind m zo schattig haha, met dat kleine kale koppie. Papiertjes zijn deze keer van Cocoa Vanilla Studio. Ik heb verschillende lijnen door elkaar gebruikt. Paste mooi bij elkaar vond ik :)

Veel laagjes, inkt &spetters, structuurpasta, zelfs "fuzzy cutting"van al die bloemen uit het papier,
los naaigaren, stukje verbandgaas.


De leuke sequins geven net dat leuke glimmertje op de LO


Gezellig dat je weer even kwam buurten! Ik moet bekennen dat ik niet zoveel meer blog. Sinds Instagram vind ik het vaak "teveel gedoe" om zo'n hele post te maken voor op mijn blog. Terwijl ik het toch ook wel weer leuk vind om juist een verhaaltje erbij te schrijven. Dat doe ik op Insta dan weer niet. 

Nou ja, hoe dan ook, erg leuk dat je hier weer even kwam kijken! Het is er vandaag wel weer het weer voor, met die dikke regenbuien.

Groetjes en liefs,
Brenda

4 opmerkingen:

Els zei

Nu op de pc zie ik de lay-out vele malen beter en wat een leuke d etails zijn er weer bewonderen. Leuk al die pailletjes en spetters.

Thamar, zei

Nou ik vind het echt een prachtige layout.een echt Brenda.
Ik ben het ook helemaal met je eens dat bloggen toch wel een dingetje is instagram werkt lekker snel.
Fijne avond

Kitty zei

Lieve help het is wel héél lang geleden dat ik jou op mijn blogrondje tegenkwam, dat rondje schiet er hier nogal eens bij in... je maakt nog steeds de prachtigste dingen heb ik gezien, ik reageer voor nu alleen even hier hoor, maar echt prachtig weer!

M@risk@ zei

Had je prachtige layout al op FB voorbij zien komen maar super om hier de detailfoto's te zien. Al vaker gezegd maar het is helemaal een "Brenda layout"☺