vrijdag 30 januari 2015

Always &Forever

Hoi hoi,voor HobbyResort dit vroege Valentijnskaartje gemaakt. Je kunt meer foto's op het HR-blog vinden, en ook de gebruikte materialen.


Doen jullie aan Valentijn? Wij eigenlijk niet, maar heel stiekem hoop ik toch wel op een mooie bos bloemen van hubbie of een gezellig etentje haha ;-) 

Fijn weekend en bedankt voor het gluren :))))

Groetjes,
Brenda

10 opmerkingen:

Tinie zei

Mooi Brenda!! Lekker roze/rood, zoals het hoort voor een valentijnskaart!
Groetjes Tinie

Johanna zei

Mooi! Heerlijk romantisch en geweldige laagjes...

Je@net zei

Nou Brenda, als je hem zo'n mooi kaartje geeft moet daar toch op z'n minst een bosje bloemen of een etentje tegenover staan. Hihi en anders zelf maar reserveren in jullie favo restaurantje :o)

Thamar, zei

Hoi hoi
Weer een leuk kaartje het straalt liefde
Hier een man die niet zo romantisch is dus verwacht niet te veel. Wij gaan die avond uiteten met vrienden dus daar komt hij weer makkelijk af. Nee hoor Brenda ik heb niks te klagen . Henk is een top vent en ik ben super gek op en met hem . Dan maar iets minder romantisch maar hij is super lief.
Fijn weekend
En effies over het pl .ik dacht ook dat doe ik er effies bij maar ,dat valt wel een beetje tegen. Maak nu minder lo maar het is wel een beetje verslavend dat project life.
Groetjes thamar

Judith zei

Valentijn, nee, daar doen wij hier niet aan. Terwijl het toch wel een leuk gebeuren is. Misschien zal ik eens initiatief gaan nemen. In ieder geval met een kaartje. Die heb jij al klaarliggen. Mooi en romantisch met leuke kleuren! Misschien helpt het en ontvang je een prachtig boeket?! Ik hoop het voor jou (-;

Els zei

super mooie kaart en ik hoop dat je een enorme bos bloemen krijgt.
Groetjes, Els

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een prachtig kaartje Brenda, hier ook geen valentijn maar ik maak wel voor iedereen een leuk kaartje. (Helaas moet ik mijn 1e nog krijgen, hihi)

Natalie zei

In 1 woord: Wauw! Zo veel te zien, zo mooi allemaal, zo helemaal Brenda! Je hebt echt een supermooie stijl, ik ben er lichtelijk jaloers op...

Jeanette zei

Geweldig alles in het rood, ik weet het hoort bij Valentijn maar daarom wil niet zeggen dat alles wat rood is mooi is maar dit..... prachtig!

Groetjes Jeanette

Miranda zei

Echt een prachtige kaart zeg!!!! Heerlijk zoveel te zien!