maandag 4 juni 2018

Vaderdag...

Hoi hoi,

het is weer de eerste maandag van de maand en dus weer tijd voor wat inspiratie én ook voor een nieuwe uitdaging  op het Anna Gretha Design Inspiratieblog :     
JUNI #KNUFFELCHALLENGE062018 :

 Maak een vaderdag/mannenkaart of een stoere LO of een creatieve vaderdagcadeautip, in de vorm van een cadeau-envelop of cadeaukaart. Daar hoort natuurlijk een Dikke Knuffel bij! Ook vaders/mannen hebben wel eens een knuffel verdiend!
Hierbij mijn uitwerking van deze challenge:ik heb een foto "uit-de-oude-doos" gebruikt. Op de foto zie je mijn man met zijn vader en onze oudste zoon (hier nog maar een klein mannetje van goed een jaar oud! Waar blijft de tijd!!) Dat verklaart ook gelijk de titel: Vader en zoon in het kwadraat ;-)

Ik heb de Knuffel-stencil gebruikt met distressinkt:


en nog meer foto's:

Dit was mijn inspiratie voor jullie , voor deze knuffelchallenge. Wil je zien wat de andere meiden van het designteam hebben gemaakt? Kom dan even gezellig buurten op het Anna Gretha Design Inspiratieblog :-) 

Groetjes , fijne dag en veel plezier met deze nieuwe challenge! Je kunt je inzending linken op het Anna Gretha Design-Inspiratieblog of plaatsen op Facebook in de Anna Gretha Design-groep . Wie weet ben jij deze keer de gelukkige winnaar van die kadobon van E 7,50 (te besteden in de (web-)winkel van Minke ) Je hebt de tijd t/m 30 juni, 23.59 uur. 

Verras ons met jullie mooie creaties!!

Liefs en knuffel,

Brenda2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw...wat en super gave lo heb je gemaakt, Brenda!

Els zei

Een super leuke lay-out Brenda met deze wat oudere foto's. En de bloemen vind ik hier erg mooi bij als is het een mannen lay-out.