woensdag 18 juli 2018

Happy Day!

Hoi allemaal,

wat leuk dat je weer even komt buurten hier, gezellig! Ik heb een LO gemaakt (20x20 deze keer) voor de nieuwste uitdaging bij Anna Gretha Design . Want deze keer is het een sketch die je (enigszins herkenbaar) mag uitwerken ;-)


Maak een layout volgens deze sketch. Gebruik voor je Title, Sub Title de Stempelsets Heriinneringen / Scrapbooking en Alfabet.

Dit is mijn uitwerking:

Zoals je kunt zien, vul ik een sketch nogal vrij in. Maar, tóch is de sketch erin te herkennen. 
Hier nog een paar close-upjes:


Voor de titel (foto hierboven) heb ik de stempelset Alfabet gebruikt. 


Voor de datum rechts van de LO(foto hieronder), gebruikte ik de stempelset Scrapbooking


Het designpapier wat ik hier gebruikt heb, komt uit een oud Frans scrapmagazine. Past mooi bij het thema van de foto dacht ik zo.

Nou, met deze sketch kun je toch wel alle kanten op dacht ik zo. Niet te ingewikkeld, ook al heb je nog nooit met een sketch gewerkt, dan is dit een leuke om mee te beginnen toch?
Je kunt je uitwerking linken naar het Anna Gretha Design-inspiratieblog óf je kunt het plaatsen op de Facebookpagina van AGD. Doe je dit vóór 13 augustus a.s. , dan maak je kans op die kadobon van E 7,50, te besteden in de webwinkel van Minke. Dat is toch zeker de moeite waard?

Veel plezier met het maken van je creatie! We kijken uit naar jullie inzendingen!

Liefs en knuffel,

Brenda xx3 opmerkingen:

Je@net zei

Erg mooie layout, Brenda. Mooie pasteltinten heb je gebruikt!

Els zei

Wat een prachtige layout Brenda.
En natuurlijk heerlijk dat ze geslaagd is, al duurde het wachten wel wat lang.

M@risk@ zei

Leuk al je details op de layout Brenda en zo mooi om te zien dat de sketch door een ieder anders wordt ingevuld. Ik wens je een fijn weekend.