maandag 30 september 2019

Pluk de dag...

Hallo!

Ik zit geloof ik weer een beetje in mijn creatieve flow, want ik heb alweer iets gescrapt! Wel heerlijk hoor, om weer even crea bezig te zijn. Heel ontspannen om met mijn inkt, stempels etc te prutsen en freubelen. Aanrader!

Vandaag laat ik jullie een mixed-media projectje zien, wat ik had gemaakt voor de uitdaging van september(hij loopt nog t/m deze week!) bij Anna Gretha Design :

Gebruik je restmateriaal op een Mixed Media project!
En dit heb ik er van gemaakt, allemaal met restjes papier,kleine rommeltjes en een stukje kartonnen doos,
 wat nog op mijn scraptafel lag:

Zie je de stempels met de dagen van de week, op de achtergrond? Ik vond het er leuk bij passen,
 want je kunt tenslotte √©lke dag "plukken", toch? 


Hier nog een paar close-upjes:
Je kunt ook zien dat ik hier het restje papier van het bloemen stansen heb gebruikt. Geeft een leuk effect met gesso en inkt(sprays).
Allemaal rommeltjes en restjes van mijn bureau gebruikt. Zie je de postzegel? Tot slot nog lekker veel gespetterd met verschillende kleuren inkt. I love it!


Gebruikte materialen van Anna Gretha Design:

     https://www.knutsel-tijd.nl/anna-gretha-design/stempels/stempelset-bloemen/#cc-m-product-9645165850      De inktjes, sprays, gesso en rommeltjes, komen uit mijn eigen voorraad.

Doe je ook gezellig met ons mee? Leuk!! Plaats je inzending in het desbetreffende album in de Creatief met Anna Gretha design fb-groep op facebook.


We kijken uit naar jullie mooie inzendingen! Alle deelnemers maken kans op een waardebon t.w.v  €7,50  te besteden in Minke's Knutsel-winkel.

Heel veel Succes en Knutsel-plezier met deze #AGDUitdaging09019!Bedankt voor het langskomen hier en tot de volgende post!

Liefs,
Brenda
3 opmerkingen:

Je@net zei

Fijn om te horen, Brenda. Ziet er ook weer super gaaf uit!

Els zei

Heerlijk dat je weer in scrap Flow zit en je kaarten zijn weer zo leuk.

M@risk@ zei

Mooi hoor Brenda en fijn dat wij zo weer je prachtige projecten kunnen bewonderen. Groetjes Mariska