zaterdag 25 juni 2022

Kaartje voor de Liftchallenge

 Hoi hoi,


Ik zag de Liftchallenge 171 voorbij komen en vond het wel een leuke uitdaging om weer eens een kaartje te liften. Dat was echt al heeeeel lang geleden. Dat zelfs mijn blending sponsjes gingen korrelen omdat ze te lang werkeloos in het rekje hadden gehangen OMG hahaha. De stempels ook even opgegraven en afgestoft(, net als mijn blog ahum). Dat vind ik ook zo leuk aan de Liftchallenges, dat je kaartjes maakt met bepaalde technieken of kleuren, die je misschien zelf in eerste instantie niet zou kiezen of bedenken. 

Dit is dan mijn kaart geworden. Door de scheef gescheurde randjes van het tape(zie uitleg van het maken van de kaart op het Liftchallenge-blog) , is mijn kaart iets minder strak.
Dit was het voor deze post.
Fijne dag en bedankt voor het langskomen hier.

Groetjes,

Brenda6 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaart, Brenda!

Els zei

Leuke kaart Brenda en mooi met de gescheurde randjes. Grappig zijn die kleine envelopjes.
Goed dat je alles weer hebt afgestoft. hahaha.
Groetjes, Els

Marjan zei

Dat is een verrassing dat je meedoet, superleuk! Ik zie je creaties natuurlijk op Instagram, maar weer eens op je blog komen is ook heel leuk! Gave lift heb je gemaakt, de luchtballon met deze kleuren samen is mooi en leuk die envelopjes! Dank je wel voor je deelname, Brenda.

Cornelie zei

Hé Brenda! Wat gezellig dat je er weer eens bij bent!!
Ontzettend leuk kaartje en heel tof met het post thema. Het gestreepte randje maakt de kaart helemaal af!
Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

Nicole Parmentier zei

Zo te zien deden je blending sponsjes het nog prima. Wat een leuk kaartje!! De details van het postrandje en de stempeltjes in de achtergrond zijn superleuk. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.

Ankie vd Polder zei

Wat een mooie ook deze. Groetjes, Ankie